DISEMINARE ACTIVITĂŢI ÎN ANUL ŞCOLAR 2019/2020

 

Ministerul Educației Naționale supune consultării publice documentele Repere pentru proiectarea și actualizarea curriculumului național și Metodologia privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor, elaborate în cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED”, cod SMIS 2014+: 118327, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (Adresa promovare Repere si Metodologie)


Asociația EDUSFERA organizează cursul acreditat „Google Educator Nivelul 1 (GEN1) - Intermediari”, 25 credite ECTS, în format 100% online pe toată durata celor 100 de ore. Cursanții se poti înscrie la curs pe site eduapps.ro (clic pe link) și pot selecta perioada dorită, să aleagă oricare din locațiile CCD, și să achite cursul. Fiecare cursant trebuie să completeze declarația necesară participării la cursul în format online 100%, și să o transmită semnată și datată, în format scan/pdf/jpeg, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Prima grupă va fi formată după ce se vor înregistra primii 25 de cursanți. (click aici pentru detalii)


Vă invităm să participați la Primul Premiu Regional pentru Practici Eficiente de Service-Learning, organizat pentru mai multe țări din Europa Centrală și de Est. Inițiativa are scopul de a identifica și aprecia munca instituțiilor educaționale care desfășoară proiecte de Service-Learning, promovând cetățenia activă a tinerilor și integrând învățarea curriculară a elevilor cu acțiuni de Service-Learning, în beneficiul comunității.

Sunt puse la dispoziție următoarele documentele atașate:

și sunt așteptate aplicațiile dumneavoastră, după parcurgerea informațiilor transmise


Concursul Interjudețean de eseuri ”România în cuvinte alese“  din cadrul Proiectului Educațional Interjudețean ISTORIE, CULTURĂ ȘI IDENTITATE ROMÂNEASCĂ - ediția I, Casa Corpului Didactic Vaslui, faza locală 27 martie 2020, faza judeţeană 23 aprilie 2020, faza interjudețeană 4 mai 2020 - regulament, formular de înscriere, acord de parteneriat (organizarea Concursului se face exclusiv în mediul online) 


Organizația Salvați Copiii în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Vaslui vă invită să participați la cursul de formare acreditat "Folosirea utilă, creativă și sigură a Internetului de către copii".

Această inițiativă face parte din programul educațional Ora de Net - www.oradenet.ro - și este sprijint de Ministerul Educației și Cercetării prin Protocolul de colaborare Nr. 9780 din 03.08.2027 și a fost acreditat prin OM nr. 3189/7.02.2020.

Cursul este adresat personalului didactic din învățământul preuniversitar (personal didactic de predare nivel: primar și gimnazial, bibliotecari școlari, documentariști, informaticieni) și conține 4 module, cu o durată totală de 60 ore. (MODULUL I - Intervenție instituțională și parteneriatul școală-familie; MODULUL II / Siguranța online; MODULUl III - Cetățenia digitală. Alfabetizare și educație media; MODULUL IV - Resurse media în procesul educațional)


Concursul regional "PAŞII LUI EMINESCU" - ediţia a III-a, 15 ianuarie 2020, Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" Oşeşti - regulament, acord de parteneriat, fişe de înscriere (înscriere până la 10 ianuarie 2020)


Simpozionul Naţional "INIŢIATIVE DIDACTICE" - ediţia a IV-a, 15 noiembrie 2019, Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Vaslui - regulament, formular de înscriere, acord de parteneriat. Simpozionul va constitui un bun prilej pentru promovarea şi diseminarea unor abordări diverse ale activităților didactice, cât şi o oportunitate pentru realizarea unui schimb de bune practici între profesori de diferite discipline şi se va centra, prioritar, pe creativitatea şi experienţa didactică, stimulând împărtăşirea metodelor şi mijloacelor moderne de predare folosite în procesul educativ actual.


Simpozionul Naţional "MEMORIA HOLOCAUSTULUI - EDUCAȚIA PENTRU TOLERANȚĂ" - ediţia I, 26 octombrie 2019, Şcoala Gimnazială "Vasile Alecsandri" Vaslui - program, regulament, fișe de înscriere, acord de parteneriat (înscriere până la 24 octombrie 2019)


Simpozionul și Concursul Județean "EXPLORATORI PRIN UNIVERS" - ediţia I, 11 octombrie 2019, Colegiul Național "Cuza-Vodă" Huși - regulament, formulare de înscriere, acord de parteneriat (perioada de înscriere și trimitere a lucrărilor: 23 septembrie - 9 octombrie 2019).


 

 • Ultimele actualizari
 • Cele mai citite
03 Feb

*

  ÎNSCRIEREA LA CURSURILE ACREDITATE ALE CASEI CORPULUI DIDACTIC VASLUI   Cadrele ...

Read More ...
03 Feb

Oferta programelor de formare continuă

Oferta programelor de formare continuă acreditate de Ministerul Educației și furnizate de CCD ...

Read More ...
29 Jan

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE ÎN ANUL ȘCOLAR 2023/2024

  Casa Corpului Didactic Vaslui a încheiat cu Asociația pentru Educație și Cultură ...

Read More ...
09 Jan

Formatori CCD Vaslui

  Formatori ai Casei Corpului Didactic Vaslui în anul şcolar 2023/2024   ...

Read More ...

Has no connect to show!

Contact

  • Stefan cel Mare nr. 37, Vaslui,
   Vaslui, România
  • tel: 0235-317279
   fax: 0335-419048
  • ccdvs@yahoo.com
  • Contact director: tel. 0751471430
   e-mail: dirccdvs@yahoo.com

Contact

 • str. Ștefan cel Mare, nr. 37
  Vaslui, România
 • tel: 0235-317279
  fax: 0335-419048
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Contact director: tel. 0751471430
  e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Misiunea Casei Corpului Didactic

„Misiunea Casei Corpului Didactic este de a promova inovatia si reforma in educatie, asigura cadrul pentru dezvoltarea personala şi profesionala a personalului din învatamantul preuniversitar , in corelatie cu standardele profesionale pentru profesiunea didactica , standardele de calitate si competentele profesionale, precum si in conformitate cu politicile si strategiile nationale in domeniul educatiei...”

Citeste mai departe...

Program CCD VASLUI

 Adresa:
Str. Stefan cel Mare, nr. 37
Vaslui, România
Program:
Luni - Joi: 8.00 - 16.30
Vineri: 8.00 - 14.00
Eliberare documente:
Marţi - Joi: 9.00-13.00
Scroll to top